Tappa Trading/Täppa Trä AB

Description

Täppa Trä AB/Tappa Trading importerar och exporterar CNC , laserskärmaskiner och konventionella träbearbetningsmaskiner. Vi är officiell Nordisk återförsäljare åt Leadertek Machinery CO.LTD , en stor tillverkare som tillhandahåller det mesta i branchen och håller en mycket hög kvalité.

Allmänt om våra maskiner:

Vi har CNC maskiner från 195000:- ex moms och uppåt. Vi arbetar inte med de billigaste maskinerna på marknaden men vi kan istället garantera pålitlighet och kvalité. Genom att vi även har tillverkning av snickerier vet vi vad som krävs av en bra maskin. Har du funderingar kring hur man löser tillverkning av någon speciell detalj i maskinen? Ring så löser vi problemet!

Vi importerar dessa maskiner själva och har genom vår erfarenhet utvecklat maskiner som är pålitliga och har hög kvalité.

Skulle trots allt något gå fel, tillhandahåller vi reservdelar snabbt och har snabb support på både mjuk och hårdvara. Maskinerna är CE märkta och anpassade för den Europeiska marknaden.

Vi har de flesta reservdelar på lager i Sverige för snabb leverans. Skulle vi inte ha en del kan vi leverera direkt till kund från fabrik inom 7 dagar. Eftersom fabriken i Kina jobbar 6 dagar i veckan kan vi ofta få svar inom bara någon timme på de flesta frågor

Vi inom företaget har jobbat med dessa maskiner i 10 år och kan lösa de flesta problem för kunden direkt i telefon. Skulle det behövas kan vi dessutom erbjuda teknikerhjälp på plats. Vi erbjuder dessutom vid köp av maskin ett serviceavtal för snabb hjälp efter garantitiden samt årlig översyn av maskinerna.

Alla våra maskiner kan fås levererade och monterade på plats av oss. Vi lämnar 12 månaders garanti på mekaniska fel. På elektriska fel och elektroniska komponenter lämnar vi 6 månaders garanti. Se vår webbplats för fullständiga leverans och garantivillkor.

Vi finns i Hudiksvall men levererar och monterar över hela Norden.

address details
Tappa Trading/Täppa Trä AB
BODARNEVÄGEN 55
82532 Iggesund
SVERIGE
telephone
0702371040
Contact person
Niclas Svedberg
niclas@tappatra.com
0702371040
Follow the exhibitor on